Ποιοι είμαστε

Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε ελληνικό χειροποίητο κόσμημα, δικής μας κατασκευής, σε υψηλή ποιότητα και λογικές τιμές. Δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, μενταγιόν, σταυροί, βραχιόλια, από ασήμι 925 σε υπέροχες δημιουργικές παραλλαγές: επιχρυσωμένο, επιροδιωμένο, λουστράτο, οξειδωμένο, με πέτρες απλές ή ημιπολύτιμες, αλλά και κοσμήματα ασημόχρυσα, που παντρεύουν το ασήμι με χρυσό, σμάλτο, μπρούτζο, πέρλες, μαργαριτάρια και λίθους. Όλα φτιαγμένα από εμάς τους ίδιους στο εργαστήριό μας, πάνω σε δικά μας αυθεντικά σχέδια. Οι πηγές έμπνευσης είναι πολλές και ποικίλες: Τα αρχαιοελληνικά μοτίβα, τα βυζαντινά σχέδια, οι σύγχρονες ρευστές φόρμες, το βιομηχανικό ντιζάϊν και μια πληθώρα επιρροών από τις τάσεις της μόδας και της εποχής.

Το ασήμι είναι ο πρωταγωνιστής στα κοσμήματά μας. Είναι το αγαπημένο υλικό για πολλούς λόγους: Είναι πολύτιμο, είναι λαμπερό, είναι δυνατό, είναι εύπλαστο, κρατάει για πάντα, ταιριάζει με όλους τους χρωματικούς τύπους, βρίσκεται πάντα στη μόδα και συνδυάζεται αρμονικά με κάθε στυλ ντυσίματος. Είναι ταυτόχρονα ιδιαίτερο και φιλικό. Προσφέρεται για δυναμικό σχεδιασμό, ενώ η τιμή του παραμένει προσιτή. Το ασήμι στο κόσμημα συνδυάζεται μαγικά με χρυσό και διάφορα μέταλλα και υλικά, απογειώνοντας το αισθητικό αποτέλεσμα.

Περιηγηθείτε στο Silver Jewellery Plus και αγοράστε με ασφάλεια το κόσμημα που σας ταιριάζει, γνωρίζοντας πως ό,τι επιλέξετε είναι χειροποίητο, φτιαγμένο από ελληνικά χέρια, με έμπνευση και σεβασμό.