Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας είναι οι εξής :

Α. Αντικαταβολή

Η πληρωμή θα γίνει κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας μέσω της εταιρίας κούριερ "Γενική Ταχυδρομική". Η υπηρεσία της αντικαταβολής υποστηρίζεται μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν χρεώνεται επιπλέον.

Β. Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, το σύστημα σας μεταφέρει αυτόματα στην ιστοσελίδα της PayPal™, που θεωρείται παγκοσμίως η ασφαλέστερη online μέθοδος πληρωμών, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα με απόλυτη ασφάλεια. Η PayPal™ σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή, ακόμα και χωρίς να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό. Το SilverJewelleryPlus δεν έχει απολύτως καμία πρόσβαση στα στοιχεία που καταχωρείτε στην PayPal.

Γ. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταβάλετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας στο καταθετήριο ως αιτιολογία κατάθεσης. Στη συνέχεια, με ένα μήνυμα στο μας ενημερώνετε για την ημερομηνία κατάθεσης και την τράπεζα που επιλέξατε. Τυχόν τραπεζικά έξοδα, εφόσον υπάρχουν, βαρύνουν τον αγοραστή. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:


ΤΡΑΠΕΖΑ BIC/SWIFT IBAN
EUROBANK EFGBGRAA GR7802602460000060100247184
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ETHNGRAA GR9601100950000009560820095